Archiv článků

Veselá trojka v Krkonoších Pro ty, kteří si chtějí mezi svátky poslechnout Veselou trojku, mají možnost v Černém Dole 28.12. (viz Kalendář akcí) Nepotřebujete běžky, stačí kožíšek a drobné na teplý grog :-)
Celý článek

Fotky z koncertu v Napajedlích Kdo se nemohl zúčastnit koncertu v Napajedlích, ten se může alespoň podívat, jaké to tam bylo. Již tam voněly Vánoce a nálada byla skvělá. Tak šup do sekce FOTO/VIDEO.
Celý článek

Prosincové Otázky pro Veselou trojku Nový pořad s ochutnávkou písniček z nového CD/DVD č.4 - to musíte vidět a slyšet!
Celý článek

Předprodej vstupenek na březen již nyní! Vstupenky na vystoupení Veselé trojky v březnu 2015 ve Zlíně a Uherském Hradišti si můžete objednat již nyní na  telefonním  čísle   608 123 455!
Celý článek

Kdyby ty muziky nebyly Co na tuto otázku Josefa Pospíšila odpověděl Pavel Krška se můžete podívat na stejnojmeném videu v sekci FOTO/VIDEO.
Celý článek

Nová listopadová videa Pro ty, kteří se chtějí znovu pobavit s Veselou trojkou v listopadovýcch pořadech ŠlágruTV jsou videa na stránce FOTO/VIDEO.
Celý článek

Vzpomínkové foto Jaromíra Kozelka Podařilo se nám vyloudit pár historických fotek z hudební minulosti našeho nového člena kapely. Jsou v sekci FOTO/VIDEO. To musíte vidět!
Celý článek

Fotky z koncertu v Brumově-Bylnici Něco málo foteček z koncertu v Brumově-Bylnici najdete na stránce FOTO/VIDEO.
Celý článek

Nultý díl nového pořadu Šlágrfórum Chcete slyšet dobré vtipy a písničky od Veselé trojky a Dua Aramis? Máte je mít! Stačí si kliknout na stránku FOTO/VIDEO. Tak dobrou zábavu!
Celý článek

12 nových klipů Veselé trojky Pro ty, kteří neměli to štěstí a zatím neviděli na ŠlágrTV nové klipy z okolí Černé Hory v podání Veselé trojky v novém obsazení nebo se chtějí znovu podívat je zde možnost na stránce FOTO/VIDEO. Tak si to užijte!
Celý článek